Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour verse losse thee - kruidig kwartet - 4 x 100 gram

Laden...
Café du Jour verse losse thee - kruidig kwartet - 4 x 100 gram

 16,54 Normale Prijs 21,00

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Fresh Herbs, Slaapmutsje, Inspiracion en Chai. Samen maken het kruidig kwartet verse thee pakket. Deze vier kruidige theetjes hebben we samen in één pakket gestopt om jullie kruidenthee lovers eens flink te verwennen. Kom even helemaal tot rust met een rustig kopje kruidenthee en leun achterover. Dat kopje kruidenthee heb je namelijk iedere dag wel verdiend.

Customize: Café du Jour verse losse thee - kruidig kwartet - 4 x 100 gram

* Verplichte velden

Jouw samenstelling

     4,04

    Details

    We hebben het kruidig kwartet samengesteld van onze vier beste kruidenthee's. We zouden natuurlijk niet willen sollen met jou "me-time" en daarvoor is alleen de beste kwaliteit thee goed genoeg. Dus bereid je maar vast voor op het ultieme relax moment, dan stel ik je even voor aan het kwartet:

    • Fresh Herbs - 100 gram: Een heerlijke kruidenmelange van brandnetel, zoethout, venkel vlierbloesem, pepermunt en citroengras zorgt voor een heerlijke frisse smaak die je na een lange dag goed verwend.
    • Slaapmutsje - 100 gram: Het lekkerste kopje thee voor het slapengaan. een rustgevende thee met een kruidenmengsel van onder andere Valeriaan en st. Janskruid. Geeft rust en bevorderd de nachtrust.
    • Inspiracion - 100 gram: Voor de Picasso's en Rembrandts onder ons is de inspiracion een perfecte thee. Met gember, kaneel, kardemom en kruidnagel is hij heerlijk van smaak en ruikt hij ook nog eens verukkelijk.
    • Nature Chai - 100 gram: Neem even een momentje voor jezelf en geniet van de Chai-specerijen op een bodempje van zwarte thee. Met onder andere gember en kaneel zorgt deze thee voor een heerlijke smaak en een echt rustmomentje.

    Neem echt even tijd voor jezelf met het kruidig kwartet van Café du Jour, en verwen jezelf zoals je dat het beste kan, met een goeie kop thee natuurlijk!

    Meer Informatie
    Artikel Nr.CDJ-T-PKT-KRUIDKWARTET
    MerkCafé du Jour
    Geproduceerd inNederland
    CafeineMet cafeïne
    Beoordelingen

    Schrijf uw eigen review

    Je review over Café du Jour verse losse thee - kruidig kwartet - 4 x 100 gram

    Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews