Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour verse losse thee - totaal pakket - 8 x 100 gram

Laden...
Café du Jour verse losse thee - totaal pakket - 8 x 100 gram

 39,64 Normale Prijs 44,45

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Het Café du Jour verse thee totaal pakket. Een heerlijke combinatie van de lekkerste thee in ons assortiment, van een krachtige Earl Grey tot een heerlijke Fresh Herbs kruidenthee. Met dit pakket willen we je in één keer een totaal plaatje geven van watt wij allemaal in huis hebben op het gebied van verse thee. Daarom vind je niet alleen zwarte thee in het pakket maar ook een zakje groene thee, oolong thee en zelfs een heerlijke witte thee. Kortom, het verse thee totaal pakket!

 

Customize: Café du Jour verse losse thee - totaal pakket - 8 x 100 gram

* Verplichte velden

Jouw samenstelling

     4,41

    Details

    Het Café du Jour Thee totaal pakket is gemaakt om je een totaal plaatje te geven van wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van thee. Daarom hebben wij uit ons assortiment acht verschillende theetjes uitgezocht die allemaal uniek zijn op het gebied van smaak, geur en achtergrond! Want iedere thee heeft natuurlijk zijn eigen verhaal, laten we dan maar snel beginnen:

    • Earl Grey - 100 gram: Gemaakt van de fijnste bladeren en natuurlijke aroma's is onze earl grey super fris en heerlijk zacht. Een echte klassieker in de thee wereld die zijn plaats voor altijd heeft vereeuwigd.
    • Pure Rooibos - 100 gram: Afkomstig uit het prachtige Zuid-Afrika is onze Rooibos een Heelijke frisse thee die als klap op de vuurpijl ook nog cafeïne vrij is. Wat wil je nog meer?
    • Oosterse Sinaasappel - 100 gram: De oosterse sinaasappel is een groene thee met een frisse smaak die licht gekruid is door de sinaasappel. Na een eerste slok proef je misschien zelfs wel een beetje eucalyptus of jeneverbessen.
    • Jasmijn - 100 gram: Het bijzondere ensemble van de thee en bloesem brengt ons deze prachtige thee. De thee blaadjes worden twee keer gegeurd met de jasmijnbloesem en dat geeft een heerlijke volle smaak met een fijne geur.
    • Forest Fruit - 100 gram: Forest fruit is een heerlijke thee met bosvruchten. Hij krijgt je zo wakker en zorgt voor een positieve insteek in de dag. Neem er even een momentje voor en geniet.
    • Silenceuse - 100 gram: Een heerlijke zoete thee met een wat bloemig tintje. Zacht maar toch zo vol van smaak. Daar wordt je stil van.
    • Oolong - 100 gram: Ook wel zwarte drakenthee genoemd, is een wat grovere thee met een heerlijke zoete aroma. Het zoete aroma in combinatie met het notige karakter zorgt voor een heerlijke smaak.

    Het thee totaal pakket maakt al uw thee wensen waar voor 1 scherpe prijs. Twijfel dus niet langer en verwen jezelf, je bezoek of een ander met dit heerlijke thee totaal pakket, meer heb je toch niet nodig?

     

    Meer Informatie
    Artikel Nr.CDJ-T-PKT-TOTAAL
    MerkCafé du Jour
    Geproduceerd inNederland
    CafeineMet cafeïne
    Beoordelingen 2

    Schrijf uw eigen review

    Je review over Café du Jour verse losse thee - totaal pakket - 8 x 100 gram

    Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews