Groene thee is enorm populair, maar groente thee? We hebben heel veel soorten uitgebreid geproefd en uiteindelijk in ons assortiment opgenomen!

Groenten in een theemelange, inmiddels zijn we er gewend aan geraakt! Rode biet en pompoen, de smaakmakers van bijvoorbeeld onze kruidenmelange Feng Shui en groene thee Pompoen & Citrus, zijn ingeburgerd. Maar thee van spinazie, broccoli,  wortel en rode paprika? Ook daar zijn we inmiddels aan gewend geraakt.

Onze zoektocht naar lekkere groentemelanges bleek niet altijd even gemakkelijk. Soms was de smaak van de groente iets te aanwezig, waardoor de thee iets té groen smaakten. Na een paar proeverijen hebben we een aantal heerlijke melanges ontdekt. Onze vier favoriete groentemelanges hebben we aan het assortiment van Theeo & Theea toegevoegd:

  • Duivelse groentemelange. De wortel en spinazie krijgen een kruidige smaak door het toevoegen van gember. Ontdek het vleugje fruit (ananas) in deze melange;
  • Groentemelange & rooibos. In deze melange combineren we rode paprika met rooibos. Lekker zoet van smaak!;
  • Groentemelange met appel. Een zoete en fruitige groentemelange. Door de rode biet krijgt deze melange tijdens het zetten een prachtige, rode kleur;
  • Rabarber! Deze roze groente is fris en zoet van smaak. Ook koud erg lekker!

Wil je je ook laten verrassen door de groentemelanges? In de maand maart ontvang je bij iedere online thee bestelling een kleine theeproeverij veggies van Theeo & Theea!