Losse thee

Losse thee betekent genieten van thee zoals het hoort. Waarom zijn er zo veel mensen die kiezen voor deze variant en niet voor het gemakkelijke theezakje?

Redenen om voor losse thee te kiezen

De unieke methodes waarmee thee in de losse variant gezet wordt, zorgen ervoor dat de smaak en geur van de melanges optimaal tot hun recht komen.

De mogelijkheden zijn oneindig! Door de grote hoeveelheid beschikbare ingrediënten en het gemak waarmee deze tot een theemelange gevormd kunnen worden, kan er eindeloos gevarieerd worden. Zo valt er altijd een unieke ervaring te creëren!

Hoe wordt losse thee gezet?

Verschillende soorten theemelanges vragen om verschillende zetmethoden. Kijk daarom altijd eerst bij het zetadvies, voor de juiste hoeveelheid en het aantal minuten geduld.

Er zijn meerdere hulpmiddelen beschikbaar voor het zetten van een heerlijke kop thee. Door middel van een theezeef, thee-ei of het “ouderwetse” zakje kan de unieke smaak van iedere melange in het water trekken. Hoe doe je dat? Erg gemakkelijk! Door het zeefje op het kopje of de beker te plaatsen, de melange erin te doen en vervolgens water toe te voegen. Een thee-ei werkt ook erg simpel voor losse thee. Stop de melange in het ei, dat over het algemeen horizontaal geopend kan worden, en hang deze in het kopje of de pot. De theeknijper werkt ook volgens dit principe. Voor de personen die liever het oude vertrouwde concept willen, zijn er ook de alom bekende theefilterzakjes verkrijgbaar. Lekkere, unieke thee in een vertrouwd jasje!

Unieke soorten losse thee van Theeo & Theea

Theewinkel Theeo & Theea heeft een groot assortiment met losse theevarianten. Op zoek naar zwarte thee, groene thee, rooibos, kruidenmelange of een groentemelange? Het is allemaal mogelijk. Laat je verrassen door bijvoorbeeld de Zwarte Thee Bessenmix, de bijzondere Sencha of de Hippie kruidenmelange. Al de ingrediënten worden met zorg uitgekozen in China, Vietnam, India, Japan en Indonesië. Theeo & Theea brengt de authentieke smaak van theemelanges bij je thuis!