‘s Ochtends springt de radio (onze wekker!) aan. Ik blijf nog even liggen en luister naar de radio, een soort van snoozen zeg maar. Er is een interview met het onderwerp: theezakje(s) in je schoenen. Aangezien ik nog niet helemaal wakker ben ga ik er vanuit dat ik het niet helemaal goed begrepen heb want theezakjes in je schoenen dat lijkt me niet heel handig en eigenlijk is het ook wel een beetje vies…

Toch laat het onderwerp mij niet los en tijdens het ontbijt Google ik op “theezakje in schoenen”. De eerste hit is ‘Waarom je theezakjes en koffiepads  in je sneakers moet stoppen – Margriet’. Het moet niet gekker worden, nu ook al koffiepads?! Door deze titel word ik wel erg nieuwsgierig, dus open het artikel.

De inleiding schept al iets meer duidelijkheid. Tijdens warme lente- en zomerdagen zweet je sneller in (sport)schoenen. Tijdens het uittrekken komt je dan een bijzondere geur tegemoet. Mmm, dit herken ik wel. Een huis-tuin-en-keukenmiddel van Margriet is om een handvol (droge!) theezakjes in je schoenen te stoppen, deze een nachtje te laten staan en de theezakjes de volgende ochtend in de prullenbak te gooien (vooral dit laatste is een goed advies!). De vieze geurtjes zouden geabsorbeerd worden door de theezakjes.

Koffiepads in je schoenen zouden hetzelfde effect moeten hebben. Benieuwd naar de andere tips tegen vieze geurtjes in je schoenen van Margriet? Lees het volledige artikel op www.margriet.nl.

Tip van Theeo & Theea!

Gebruik geen lekkere losse theemelange van Theeo & Theea maar vooral goedkope (voorverpakte) theezakjes!